Home / Actori / Bobby Cannavale

Bobby Cannavale

Nume complet: Robert M. Cannavale
Data nașterii: 3 Mai 1970
Locul nașterii: Union City, New Jersey, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

După câteva roluri minore în Night Falls on Manhattan sau Bonne Collector în care interpretează rolul iubitului lui Angelina Jolie, Bobby Cannavale, care și-a petrecut copilăria între New Jersey, Florida și Puerto Rico devine celebru datorită serialului New York 911 și a personajului Bobby Caffey. Mai apoi poate fi văzut în mai multe episoade ale celebrului serial Ally McBeal, obține un rol principal în Will & Grace după ce joacă în ultimele episoade ale serialului celebru, Oz. În 2007 este cap de afiș în filmul The Take. Este prezent și pe micul ecran, apare în câteva episoade ale serialului Cold Case. În 2013 obține o recompensă pentru cel mai bun rol secundar pentru prestația din Boardwalk Empire. Urmează filme precum Parker alături de Jason Statham și în lue Jasmine alături de Cate Blanchett. În 2016 este solicitat de r Martin Scorsese et Terence Winter după Boardwalk Empire pentru a interpreta rolul personajului principal din Vinyl.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)Professor Russel Van Pelt
2016The Fundamentals of Caring (2016)
2018Boundaries (2018)Leonard
2017Ferdinand (2017)Valiente (voice)
2015Daddy's Home (2015)Dr. Emilio Francisco
2017I, Tonya (2017)Martin Maddox
2018Ant-Man and the Wasp (2018)Jim Paxton
2017The Nut Job 2 (2017)Frankie (voce)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *