Home / Actori / Billy Magnussen

Billy Magnussen

Nume complet: Billy Magnussen
Data nașterii: 20 Aprilie 1985
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Magnussen s- născut în Woodhaven, Queens, New York și este fiul lui Daina, un instructor de aerobic și a lui Greg Magnussen, un bodybuilder profesionist și un kickboxer. La 10 ani s-a mutat împreună cu familia în Cumming, Georgia. A studiat actoria la North Carolina School of the Arts. A debutat ca actor în 2010, intepretându-l pe Claude în filmul Twelve. Urmează roluri în Blood Night: The Legend of Mary Hatchet și Happy Tears, alături de Demi Moore și Parker Posey. În 2011 joacă în filmul The Lost Valentine. În 2014 obține primul său rol principal în filmul lui Rob Marshall, Into the Woods. În 2016 actorul apare în THE GREAT GILLY HOPKINS, în rolul muncitorului social care are grijă de Gilly Hopkins.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Bridge of Spies (2015)Doug Forrester
2015The Big Short (2015)
2017Ingrid Goes West (2017) Nicky Sloane
2016The Great Gilly Hopkins (2016)
2018Game Night (2018)Ryan
2015The Meddler (2015)Ben
2016Birth of the Dragon (2016)Steve McKee



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *