Home / Actori / Bill Pullman

Bill Pullman

Nume complet: Bill Pullman
Data nașterii: 17 Decembrie 1953
Locul nașterii: Hornell, New York, U.S.A.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Bill Pullman face primii pași în lumea filmului în 1986, în registrul comediei burlești. Apare în Ruthless People a lui Jim Abrahams, David și Jerry Zucker înainte de a interpreta un alt personaj de succes în filmul parodic Spaceballs al lui Mel Brooks. După o incursiune în lumea filmelor horror, odată cu apariția în filmul The Serpent and the Rainbow (1987), Bill își încearcă norocul în filme de dragoste având roluri secundare în filmele Singles (1992), Sleepless in Seattle (1993) și While You Were Sleeping (1995). Însă abia cu apariția în două filme aparținând genului thriller se face remarcat: Malice (1993) și Last Seduction (1994). În 2000 se bucură de succes în filmul The Guilty în care joacă rolul unui avocat. După un rol în Scary Movie 4 joacă într-un alt thriller, The Kiiler Inside Me.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Independence Day: Resurgence (2016)President Whitmore
2015American Ultra (2015)Raymond Krueger
2017LBJ (2017)Ralph Yarborough
2016Brother Nature (2016) Jerry Turley
2017Walking Out (2017)Clyde
2017Battle of the Sexes (2017)
2018The Equalizer 2 (2018)Brian Plummer



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *