Home / Actori / Beth Grant

Beth Grant

Nume complet: Beth Grant
Data nașterii: 18 Septembrie 1949
Locul nașterii: Gadsden, Alabama, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

În copilărie, Beth Grant s-a mutat frecvent împreună cu familia sa dintr-un oraș în altul: Alabama, Georgia sau Carolina de Nord. Timp de doi ani, Beth a fost președintele East Carolina University College Democrats. Una din cele mai cunoscute fețe de la Hollywood, Beth a jucat în peste 70 de filme și seriale. Cel mai cunoscut și mai premiat film în care a jucat este Little Miss Sunshine (2006). A jucat în seriale precum Six Feet Under (2001) și Malcolm in the Middle (2000), King of the Hill (1997), Yes, Dear (2000), Everwood (2002), Delta (1992) și Wonderfalls (2004). Grant a produs numeroase documentare, comedii, a condus o companie de teatru și a făcut o mulțime de opere de caritate. Este căsătorită cu actorul Michael Chieffo.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Jackie (2016)Ladybird Johnson
2017The Institute (2017)Posthwaite
2017Lucky (2017)Elaine
2017I Do... Until I Don't (2017)Phyllis
2018Nostalgia (2018)Anna O'Bryan
2015Band of Robbers (2015)Widow Douglas
2016In Dubious Battle (2016)
2016Domain (2016)Nadine



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *