Home / Actori / Ben Schwartz

Ben Schwartz

Nume complet: Ben Schwartz
Data nașterii: 15 Septembrie 1981
Locul nașterii: The Bronx - New York City - New York - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ben Schwartz este cunoscut pentru rolul Jean-Ralphio Saperstein din comedia NBC Parks and Recreation, rol care a fost creat special pentru el. Este scenarist și regizor și a avut propriul segment pe HBO la Funny or Die, numit Terrible Decisions with Ben Schwartz. A fost nominalizat pentru două premii Emmy și a câștigat în 2009 pentru discursul lui Hugh Jackman de la a 81-a ediție Academy Awards. A crescut în Riverdale, un cartier din Bronx, New York. A fost scenarist pentru al treilea sezon din Robot Chicken și a fost scriitor liber profesionist pentru segmentul Weekend Update din Saturday Night Live și pentru monologurile lui David Letterman din Late Show. A făcut parte din Upright Citizens Brigade Theatre și continuă să facă spectacole cu ei. Membru al grupului de impovizație Hot Sauce cu Adam Pally și Giil Ozeri.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Walk (2015)Albert
2016The Intervention (2016)Jack
2018Blue Iguana (2018)Paul Driggs
2017How to Be a Latin Lover (2017)Jimmy
2015Star Wars: The Force Awakens (2015)BB-8 (vocal consultant)
2018Night School (2018)
2019The Lego Movie 2: The Second Part (2019)Banarnar (voice)
2019Sonic the Hedgehog (2019)Sonic (voice)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *