Home / Actori / Andy Samberg

Andy Samberg

Nume complet: Andy Samberg
Data nașterii: 18 August 1978
Locul nașterii: Mill Valley, California, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Andy Samberg a devenit faimos datorită programelor sale de comedie de pe YouTube, alături de doi prieteni cu care alcătuiește grupul The Lonely Island. A devenit și mai cunoscut o dată ce a fost angajat la emisiunea Saturday Night Live. De când era copil, el urmărea emisiunea și comedia a devenit o pasiune pentru el. A absolvit Liceul Berkeley în 1996, unde a devenit interesat de scriere creativă, apoi a mers la University of California, Santa Cruz, dar s-a transferat la NYU Tisch School of Arts. Familia lui este evreică, dar el nu se consideră foarte religios. A dat audiție pentru SNL la sfatul lui Jimmy Fallon. A jucat de trei ori cu Adam Sandler în That’s My Boy și Hotel Transylvania 1 și 2. Are un Golden Globe pentru rolul din Brooklyn Nine-Nine. A fost gazda Emmy Awards în 2015 și a apărut în diferite videoclipuri și reclame. S-a căsătorit cu Joanna Newsom în 2013, după 5 ani de relație. Colegul de la SNL, Seth Meyers, a fost cavalerul lui de onoare.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Storks (2016)Junior (voce)
2016Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)Conner4Real
2015Hotel Transylvania 2 (2015)Jonathan
2018Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)Johnny (voice)
2017Take the 10 (2017)Johnny
2017Tour De Pharmacy (2017)



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2017Tour De Pharmacy (2017)Producer
2016Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)Writer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *