Home / Actori / Ana de Armas

Ana de Armas

Nume complet: Ana de Armas
Data nașterii: 30 Aprilie 1988
Locul nașterii: Santa Cruz del Norte, Cuba
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ana de Armas este o actriță de naționalitate cubaneză care a început să studieze comedia de la vârsta de 14 ani. Urmează cursurile la Theatre School of Havana și primește diploma după patru ani. În anul 2006 tânăra actriță se mută în Spania, unde primește primul rol în filmul Una rosa de Francia. Dar devine mult mai cunoscută în anul 2007 datorită rolului său din serialul El Internado -Internatul, un rol pe care l-a jucat timp de 6 sezoane până în anul 2010. După acest serial, mai joacă într-un serial istoric, Hispania, la leyenda. În anul 2011 joacă în filul Blind Alley. În anul 2015 devine din ce în ce mai celebră și la Hollywood datorită filmului Knock Knock unde joacă rolul unei femnei sublime. Frumoasa cubaneză a mai apărut și în Hnads of stone și Exposed din anul 2015. În anul 2016 va putea fi admirată în Arms and dudes alături de Jonah Hill și de Miles Teller.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Exposed (2016)Isabel de La Cruz
2016War Dogs (2016)Iz
2016Hands of Stone (2016)Felicidad Iglesias
2017Blade Runner 2049 (2017)Joi
2017Overdrive (2017)Stephanie
2015Knock Knock (2015)Bel
2019The Informer (2019)Sofia Hoffman



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *