Home / Actori / Alicia Silverstone

Alicia Silverstone

Nume complet: Alicia Silverstone
Data nașterii: 4 Octombrie 1976
Locul nașterii: San Francisco, California, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

O întreagă generație de adolescenți își amintește de ea în filmul Clueless. Tenace, Alicia Silverstone a început să joace de mică devenind una din cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. A crescut în sânul unei familii modeste, formate din trei frați. A urmat în adolescență cursuri de teatru, cursuri ce i-au permis să fie reperată de un agent, Carolyn Kessler. În timpul studiilor, Alicia apare în numeroase spoturi publicitare și în serialul The Wonder Years. Are doar 15 ani când se bucură de un succes imens datorită filmului Crush. Alicia decide să își abandoneze studiile pentru a se consacra carierei de actrițe. După ce joacă în clipuri video, cel mai cunoscut fiind cel al trupei Aerosmith, obține rolul principal în filmul Clueless. După acest succes devine Batgirl în Batman & Robin. Momentan, Alicia Silverstone este mai discreta, preferă aparițiile televizate.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016King Cobra (2016)Janette
2016Who Gets the Dog? (2016)Olive
2017The Killing of a Sacred Deer (2017)Martin's Mother
2017The Tribes of Palos Verdes (2017)
2018Book Club (2018)Jill
2019The Lodge (2019)Laura
2016Space Dogs Adventure to the Moon (2016)Belka (voce)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *