Home / Actori / Al Sapienza

Al Sapienza

Nume complet: Al Sapienza
Data nașterii: 31 Iulie 1962
Locul nașterii: New York City - New York - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Al Sapienza s-a născut și a crescut în New York. A început să studieze muzica încă de la o vârstă fragedă, la opt ani. A dat lovitura cu actoria la doar 12 ani. La cinci luni de la absolvirea NYU a primit un rol într-un muzical de pe Broadway, Beatlemania. A jucat în acest musical timp de cinci ani după care a decis să se mute în Los Angeles pentru a cuceri și marele ecran. A studiat alături de Milton Katselas până în 1998 când primește un rol în The Sopranos, cel al lui Mikey Palmice. Datorită acestui rol Al Sapienza a decis să se mute înapoi în New York. Actualmente face naveta între Toronto, New York și Los Angeles.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Big Short (2015)Dan Detone
2016Baked in Brooklyn (2016)David's Boss
2017xXx: The Return of Xander Cage (2017)CIA Director
2017In the Absence of Good Men (2017)Johnny Torrio
2018The Second Coming of Christ (2018)Colonel Krewiss



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *