Home / Actori / Adam Driver

Adam Driver

Nume complet: Adam Driver
Data nașterii: 19 Noiembrie 1983
Locul nașterii: San Diego, California, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Adam Driver este fiul unui pastor originar din Arkansas. În urma atentatelor din 11 septembrie, tânărul Adam decide să se înroleze în armată și este mobilizat la scurt timp în Irak. La întoarcere Adam se alătură unei trupe de teatru. Obține roluri mici în numeroase seriale înainte de a fi ales să joace în două filme cunoscute, J. Edgar (2012) și Lincoln (2013). În paralel, Adam Driver obține un rol în serialul Girl, serial care îi aduce un premiu Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar. Rolul din filmul Inside Llewyn Davis (2013) este cel care îi aduce consacrarea. În 2014 este ales să participe la aventura Star Wars: Episode VII – The Force Awakens.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Paterson (2016)Paterson
2019Marriage Story (2019)Charlie Barber
2019The Report (2019)Daniel Jones
2016Silence (2016)Father Francisco Garrpe
2017Logan Lucky (2017)Clyde Logan
2018BlacKkKlansman (2018)Flip
2019The Dead Don't Die (2019)Ronald Peterson
2015Star Wars: The Force Awakens (2015)Kylo Ren
2019Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)Kylo Ren / Ben Solo
2016Midnight Special (2016)
2017The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)Randy
2017Star Wars: Episode VIII (2017)Kylo Ren



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *