Scott Eastwood



Nume complet: Scott Clinton Reeves
Data nașterii: 21 Martie 1986
Locul nașterii: Carmel, California, SUA


Acorda o nota :
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Scott Eastwood este fiul actorului și producătorului Clint Eastwood și a lui Jacelyn Reeves. Debuturile sale în cinema se datorează influenței tatălui său. A crescut în jurul universului minunat al cinematografiei și a fost fascinat în copilărie de cariera tatălui său. Nu e deloc de mirare că tânărul Scott se îndreaptă și el spre cea de a șaptea artă. Primii pași în cariera de actor îi face în anul 2008 cu filmul Gran Torino și în 2009 cu Invictus. Primele două roluri le-a obținut cu ajutorul tatălui său, dar apoi încearcă să își construiască o carieră pe cont propriu. Scott Eastwood are un talent incontestabil și primește în anul 2010 un rol principal în filmul de lung metraj Enter Nowhere. În 2003 joacă alături de Brad Pitt și Shia LeBoeuf în fimul Fury. În anul 2014, drumul spre succes continuă odată cu filmul The longest ride. Dă dovadă încă o dată de capacitățile sale și își împrumută vocea pentru filmul de animație The lion of Judah.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2018Pacific Rim: Uprising (2018)Nate Lambert
2016Snowden (2016)Trevor
2016Suicide Squad (2016)
2017The Fate of the Furious (2017)Eric Reisner / Little Nobody
2017Walk of Fame (2017)Drew
2017Overdrive (2017)Andrew
2015Diablo (2015)Jackson
2016Live by Night (2016)Danny Coughlin



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2017Walk of Fame (2017)Executive Producer


Nu există comentarii

Lasă un comentariu