Jennifer Lawrence



Nume complet: Jennifer Shrader Lawrence
Data nașterii: 15 August 1990
Locul nașterii: Louisville - Kentucky - USA
Site Personal: http://www.jennifer-lawrence.com/


Acorda o nota :
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Înainte de a se apuca de actorie, Jennifer sau JLaw, după cum i se mai spune, a fost majoretă, a practicat hochei pe iarbă, softball şi modeling, dar niciuna dintre aceste activităţi nu a pasionat-o cu adevărat. Şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, după ce a impresionat cu talentul ei citind un rol la prima vedere la o audiţie din Manhattan. La 20 de ani era deja cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la premiul Oscar. Până acum a câştigat peste 100 de premii, printre care se numără şi un Oscar, două Globuri de Aur şi un premiu BAFTA. Jennifer ştie şi să cânte la chitară. Pentru rolul din Jocurile Foamei mergea de două ori pe zi la sală să exerseze trasul cu arcul. Tot pentru acest rol s-a vopsit brunetă, deşi este blondă în mod natural. Este stângace. Culorile ei preferate sunt albastru şi auriu. A avut o relaţie de 3 ani cu actorul Nicholas Hoult, după care s-a consolat timp de patru luni cu actorul Chris Martin.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)Katniss Everdeen
2017Mother! (2017)
2015Joy (2015)Joy Mangano
2016Passengers (2016)Aurora
2018Red Sparrow (2018)Dominika Egorova
2016X-Men: Apocalypse (2016)Raven / Mystique



Filmografie:  


Nu există comentarii

Lasă un comentariu