Dave Bautista



Nume complet: David Michael Bautista Jr.
Data nașterii: 18 Ianuarie 1969
Locul nașterii: Washington - District of Columbia - USA


Acorda o nota :
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

David Michael „Dave” Bautista Jr. Este actor american și fost luptător de wrestling profesional și expert în arte marțiale. A semnat cu WWE sub numele „Batista.” A fost campion mondial de șase ori. Inițial, oficialii de la WCW i-au spus că nu va avea succes în lumea sportului, dar el s-a ambiționat și a lucrat și mai mult pentru a-și îndeplini visul. A lucrat ca salvamar și bodyguard la un club și a fost arestat din cauza unei lupte. Și-a început cariera de actor în 2006 și a apărut în diferite filme precum Guardians of the Galaxy (2014), Spectre (2015) și rebootul Kickboxer (2016). A fost căsătorit la începutul anilor 90 și a avut două fete înainte de divorț. S-a căsătorit din nou în 1998 și a divorțat în 2006. A devenit bunic înainte de a îndeplini 40 de ani. S-a căsătorit pentru a treia oară în septembrie 2015.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)Drax the Destroyer
2015Spectre (2015)Mr Hinx
2016Kickboxer: Vengeance (2016)Tong Po
2017Blade Runner 2049 (2017)
2016Marauders (2016)Stockwell
2016Warrior's Gate (2016)



Filmografie:  


Nu există comentarii

Lasă un comentariu