Ben Whishaw



Nume complet: Benjamin John Whishaw
Data nașterii: 14 Octombrie 1980
Locul nașterii: Clifton, Bedfordshire, Anglia, UK


Acorda o nota :
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ben Whishaw, pe numele său complet Benjamin John Whishaw, s-a născut pe 14 octombrie 1980 la Bedfordshire, în Anglia. Este în zodia Balanță şi are un frate geamăn. Mama lui lucrează în industria cosmeticelor, iar tatăl în domeniul tehnologiei informaţiei. Ben a absolvit Academia Regală de Artă Dramatică şi a fost proclamat de mulţi critici ca fiind unul dintre cei mai buni tineri actori ai generaţiei sale. În timpul liber îi place să citească, să picteze sau să grădinărească şi îl pasionează muzica, dansul, artele vizuale şi călătoriile. Îi plac animalele şi chiar a adoptat câteva pisici maidaneze de la el din cartier. Actorul lui preferat este James Stewart, iar filmul său preferat este Vertigo. Ben a apărut atât în spectacole de pe Broadway, cât şi de pe scena Teatrului Regal Naţional din ţara sa natală. Este homosexual şi s-a căsătorit civil cu iubitul lui, compozitorul australian Mark Bradshaw, în luna august a anului 2012. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Bright Star.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Paddington 2 (2017)Paddington (voce)
2015Suffragette (2015)Sonny
2016A Hologram for the King (2016)Dave
2015The Lobster (2015)
2015In the Heart of the Sea (2015)Herman Melville
2015The Danish Girl (2015)Henrik
2015Spectre (2015)Q
2018Mary Poppins Returns (2018)Michael Banks



Filmografie:  


Nu există comentarii

Lasă un comentariu